Mobila Casa Rusu-Sponsor principal
Federatia Ecvestra Internationala
Federația Ecvestra Internațională
Federatia Ecvestra Romana
Federația Ecvestra Româna
Consiliul Judetean Timis
Consiliul Județean Timiș
Primaria Municipiului Lugoj
Primaria Lugoj
Primaria Recaș
Primaria Recaș

Herneacova International Jumping

Herneacova International Jumping

Our Sponsors
>
Pierre Hantz
Armagan Ozgorkey

Dragi prieteni ecveștri ai Herneacova Jumping International,

Sunt încântat să văd că România organizează un eveniment internațional atât de important pentru disciplina spectacolului de sărituri și aș dori să felicit organizatorul pentru că a atras atâtea națiuni pentru a participa la concurs. Locația este nu numai spectaculoasă, ci și una dintre cele mai vechi așezări din județul Timiș, cu potențialul de a deveni un loc pentru Divizia 2 a Cupei Naționale a FEI, care ar aduce beneficii foarte mari întregii regiuni balcanice. În numele grupului regional Federația Equestre Internațională (FEI) I și a Federației Ecvestre Europene (EEF), adresez comitetului organizatoric, oficialilor, sportivilor, sponsorilor, suporterilor, voluntarilor și spectatorilor cele mai calde urări pentru un eveniment de succes și două weekend-uri plăcute de sport în spiritul echitației.

Armagan Ozgorkey
FEI Chair Group I
EEF Vice - President

Stefano Morriale
Herneacova International Jumping

Sponsor Principal

Michel Ismalun
Armand Malgras

Herneacova Internațional Jumping este o competiție ecvestră de sărituri peste obstacole și totodată cel mai mare eveniment international de echitatie organizat în ultimii ani în România. Competiția va avea loc în perioada 13-17 și 20-24 septembrie pe Domeniul Herneacova din Judetul Timis.

Herneacova International Jumping
La prima ediție a concursului HERNEACOVA INTERNATIONAL JUMPING vor fi prezenți peste 400 de cai din Europa. Cei mai titrați cai și jokey vin din Germania, Franta, Italia, Olanda, Turcia, Grecia, Bulgaria, Croația, Ungaria, Serbia, Austria, Belgia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Cipru, România. Premiile puse în joc sunt în valoare de peste 240.000 de euro și trei puncte în clasamentul international.

Disciplina de obstacole este una din cele trei discipline ecvestre olimpice. Presupune efectuarea unui parcurs de obstacole într-o ordine predeterminată. Există o distincție între stationate, oxere sau triple, riviere și obstacole naturale. Cel mai întalnit tip de barem este baremul A la cronometru: Călărețul care contabilizează cel mai mic numar de penalizari atribuite pentru obstacole doborate, refuzuri sau de depașiri ale timpului alocat, și care obține timpul cel mai bun castigă proba. În competițiile cu barem C, punctele de penalizare sunt transformate în secunde. Călărețul care obține cel mai mic timp câștigă proba. În prezent, această disciplină se bucură de o popularitate mare, cu precădere în Europa și America de Nord. În România, disciplina de sărituri peste obstacole este cea mai populară disciplină ecvestră urmată îndeaproape de concurs complet și dresaj.

Pe organizarea acestui mare concurs Domeniul Herneacova a fost reconfigurat complet. S-au construit spații modern pentru camparea camioanelor de transport, dotate cu toate utilitățile , grajduri, drumuri de acces și trei terenuri de echitație:

  • -Arena de competiții, cu dimensiunea de 100/60 m,
  • -Terenul de preâncălzire, cu dimensiunea de 60/40 m
  • -Terenul de încălzire, cu dimensiunea de 60/30 m

Terenurile sunt amplasate grupat pentru a avea acces ușor în incinta Arenei de concurs

Domeniul Herneacova


Domeniul Herneacova

Herneacova este una din cele mai vechi localități din județul Timiș, atestată documentar în anul 1349. La începutul secolului XIX, Herneacova a fost cumpărată de familia Bydeskulhy, iar mai târziu intră în proprietatea grofului maghiar Iakabfi care își construieste un conac la marginea pădurii. Poveștile născute în jurul conacului Herneacova sunt nenumarate iar umbrele grofului maghiar Iakabfi și ale întâlnirilor romantice la prag de seară se mai pot vedea și astăzi, țesute cu abur de mister, pe ruinele vechiului conac.

Herneacova International Jumping
Herneacova are toate caracteristicile unei atracții turistice veritabile. O istorie bogată și tumultoasă, o arhitectură rustică spectaculoasă și o ambianță naturală unică. În plus, locația este retrasă în mijlocul naturii și oferă o mare libertate în organizarea drumețiilor prin pădure cu trăsura, călare, cu bicicleta sau la pas.

Domeniul Herneacova este o locație pentru cei cărora le place să viseze cu ochii deschiși, vor să se rupă de stresul cotidian al orașului și să petreacă câteva ore în mijlocul naturii. Este bine știut faptul că la Herneacova se mănâncă foarte bine. La noi puteți servi o masă copioasă dintr-un meniu extrem de divers, sau puteți savura o cafea aromată în compania ciripitului de păsări.

Facilitati pentru concurenti

  • la 10 cai vor beneficia de 1 grajd (boxă) gratuit
  • la 15 cai vor beneficia de 2 grajduri (boxe) gratuit
  • la 20 cai vor beneficia de 3 grajduri (boxe) gratuit
De asemenea, pentru calăreții care vin de la peste 1500 km, vom oferi contravaloarea a 50% din banii de combustibil.

Welcome Party

OC invită toți călăreții și membrii staff-urilor la Welcome party: Marți 12th 19th seara la orele 19:00.

Competition Party

Party gratuit în fiecare vineri în timpul perioadei de concurs.

Dacă doriți să fiți contactat de organizatorii competiției, vă rugăm să completați formularul de la pagina de contact:
Federatia Ecvestra Internationala
Federația Ecvestra Internațională
Federatia Ecvestra Romana
Federația Ecvestra Româna
Consiliul Judetean Timis
Consiliul Județean Timiș
Primaria Municipiului Lugoj
Primaria Lugoj
Primaria Recaș
Primaria Recaș

Mulțumim

Sponsorilor

Mobila Casa Rusu

Mobila Casa Rusu - sponsor principal

Web Hosting & Web Design
by Weblike PRO. Copyright © - Herneacova International Jumping.